Смърт почерни щерката на Илиана Раева

Илиана Раева

Черна вест почерни едната от дъщерите на Наско Сираков и Илиана Раева.

Внезапно и напълно неочаквано си отиде Алекс Ломски – старата любов на Славея Сиракова, пише Show.bg. Днес тя вече е майка и сгодена за друг, но Ломски беше част от живота ѝ дълго време преди това.

За кончината му съобщи журналистът Антон Стефанов в мрежата, самият той е потресен:

„Не мога да повярвам! Каква отвратителна година! Още един мой приятел напусна този свят! Очите ми са пълни със сълзи! Сбогом, Алекс Ломски! Благодаря ти за всичко! Благодаря ти за приятелството! Много ми липсваш, да знаеш! Обичам те, момче!“, написа Антон в мрежата.

До момента дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков не е коментирала нищо по темата.

Алекс Ломски е фотограф и актьор в еротичния жанр ценител на женската красота. През 90-те години заминава в Италия. Там в сферата на филмите за възрастни той се развива успешно.

Има десетки еротични фотосесии и календари, осъществени от него в Италия. Голяма роля в неговата кариера изиграват звезди и хора от сферата на изкуството като Чичолина, Рикардо Скики – човекът разкрепостил съвременна Италия.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ