Красен Кралев попиля Румен Радев навръх 6-ти май: Президентът за пореден път очерни голям празник!

Румен Радев

„Това е поредният български празник, който Румен Радев очерня, като се опитва да политизира всяка свещена за българите дата с нескопосани речи. Днес обиди десетки хиляди българи, които са отдали години от живота си в служба на България и на нейните Военноморски сили!“, написа в рофила си във „Фейсбук“ спортният министър Красен Кралев. Повод за гневния му коментар е фактът, че Радев в словото  днес пропусна да поздрави и да отдаде почит на военоморските сили.

Ето какво пише Кралев в социалната мрежа:

Честит празник на Българската армия и специално на нашите Военноморски сили. Улисан в поредното си политическо словоблудство, главнокомандващият Въоръжените сили Румен Радев нанесе жестока обида на българския военен флот, като не го спомена в поздравителното си слово. Военноморските сили на България са един от трите вида въоръжени сили в структурата на Българската армия, наред с Военновъздушните сили и Сухопътните войски.

Това е поредният български празник, който Румен Радев очерня, като се опитва да политизира всяка свещена за българите дата с нескопосани речи. Днес обиди десетки хиляди българи, които са отдали години от живота си в служба на България и на нейните Военноморски сили!

Горд съм, че в продължение на две години съм служил в българския военноморски флот с достойни мъже от всички краища на страната!

Честит празник, моряци!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ