Драма в живота на шеф Токев! Отвори ресторант в резиденция на Живков, но персоналът който нае, съсипа всичко…

Шеф Токев

Липсата на качествен персонал е на път да провали имиджа на майстор готвача Андре Токев. Изкусният кулинар стопанисва ресторант на плажа на резиденция „Перла“ край Приморско, но по подобие на стотици морски предприемачи се сблъсква с липсата на работна ръка.

Летният ресторант на шеф Токев е отворил врати на 30 ни на обновения плаж „Перла“, който бе взет на концесия от зетя на Стефан Софиянски – Лъчезар Иванов. За съжаление обаче готвачите и сервитьорите на плажната ивица не достигат. Преди дни десетина недоволни клиенти вдигали скандал след скандал на слисаните сервитьори заради фатално забавени поръчки. Супи, салати и основни ястия били изваждани от кухнята над 1 час след поръчването им, разкрива седмичник.

Според обясненията на стопаните на плажа проблемът с бавните поръчки е заради неопитността на сервитьорите и помощник-готвачите, повечето от които са последна година ученици от Техникума по обществено хранене в София.

„Нямаме качествен персонал, не ни достигат готвачи, нито добре обучени сервитьори. Обучаваме ги в движение“, твърди Андре Токев.

Изглежда популярният готва ще е поредният кулинар, провалил се с ресторант на морето. Миналото лято това се случи ина шеф Петров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ