Неочакван обрат в живота на Соня Васи! Първата ни плеймейтка се върна обратно при мъжа си! Ето каква издръжка й е плащал…

Соня Васи

Любовният живот на първата българска плеймейтка Соня Васи търпи изненадващи обрати. След дълга суша варненката, която от години живее в САЩ, отново има мъж до себе си. Той обаче не е нов, а добре познат на близките й – бащата на единствената й дъщеря Бриана.

Затоплянето между двамата не е странно за най-близките на певицата. Двамата не живеели заедно, заради ангажиментите си, но прекарвали поне по 2 дни в седмицата у дома. Това положение доста напомняло връзката им преди, когато още не се били изпокарали заради развода. Той именно и скандалите около него доста ги отдалечили, но вече били оставени в миналото.

Соня от години живее с помощта, която бившия й мъж Брейди Андерсън й изплаща. Клюките носят, че тя е около 10 000 долара на месец, но варненката предпочита да не дава гласност на подобни спекулации от притеснение, че те могат да я оберат. „Брейди е страхотен баща”, всеки път е казвала блондинката.   Двамата се запознават след концерт на групата й по онова време „Крийп” в нощен клуб. Влюбват се безумно и още същата вечер заживяват заедно. Малко след като се ражда дъщеря им Бриана, двамата са осъзнали грешката си. Постоянното напрежение им идва в повече й се разделят. Отношенията между еротичната моделка и певица и спортистът се изострят до крайна степен по време на лютата съдебна битка за родителските права върху малката.

„Преди време бащата на Биби леко ме дръпна за една тишъртка и тя се разпадна”, без да иска намекна за темперамента на мъжа си Соня в свое интервю. После обаче замаза историята, като обясни, че просто дрехите й били толкова стари, че сами се разкапали от носене. Блондинката мразела да си купува нови тоалети въпреки щедрата издръжка, която Андерсън й дава за дъщеря им. С времето помежду им разликите се стопили и те станали много по-близки, отколкото били преди това.

Влияние над това навярно има и факта, че Соня доста се е кротнала, откакто е майка. Блондинката почти загърби бизнес и кариера, а с днешна дата се е отдала на майчинството и не се интересува особено от мъже или от нощен живот. Русокосата сексбомба е посветила цялото си време и енергия на дъщеря си Бриана, която иска да превърне в новата Мария Шарапова. За целта Соня е впрегнала всичките си средства, с които да изстреля момиченцето си в редиците на световните тенис величия. Покрай детето дори се запознала с един от последните си мъже – чаровният учител по тенис Тодор. Той е и последният мъж, който разочаровал Васи преди тя да вземе решение да се върне при мъжа си.

От висотата на своите почти 50 години, тя вече изпитала клишето, че щастието обича тишината.Предпочитала да не дава много подробности около личното си благоденствие, за да не си навлече нечия завист, пише „Уикенд“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ