Лоши новини връхлетяха шеф Андре Токев след Гергьовден

Андре Токев

Лоши новини полетяха към шеф Андре Токев дни след Гергьовден. Освен към него те Силвена Роу и Петър Михалчев. Всичките част от журито на известно кулинарно предаване.

В bTV сякаш е избухнала истинска бомба, след като става ясно, че от медията се взели решение да спрат рейтинговото кулинарно шоу „Мастършеф“ и то по средата на сезона.

Последният епизод за актуалния тв сезон е на 12 май, а продължението и финалите му са предвидени чак за есента. За първи път в историята си в България шоуто ще бъде разделено на две части.

Така многобройните фенове на готварската надпредара ще тръпнат в очакване месеци наред и ще гадаят кой ще грабне наградата от 100 000 лева и „Най-добър хоби готвач“. Оказва се обаче, че причината за това решение не е свързана със самото шоу, рейтинга му или друг проблем от този характер, а заради кризата около коронавируса.

Епизодите от „Мастършеф“, излъчени до момента, са заснети още преди обявяването на извънредно положение в страната. Бързото развитие на ситуацията обаче, спря полетите за България от Дубай, където е постоянното местожителство на една от тримата членове на журито – шеф Силвена Роу. Още тогава дори, атрактивната блондинка се оказа блокирана у нас и не успя да се прибере в родината си, за да продължи работата си в „Мастършеф“.

Кулинарната надпревара спира още преди и половината от участниците в нея и да са отпаднали. Така от общо 16 души, които стартираха битката за голямата награда от 100 хиляди лева, в последния епизод за тв сезона остават десет.

Междувременно, за да поддържа интерес към рейтинговата си кулинарна продукция, от bTV планират много рубрики, в които участниците ще дават кулинарни съвети и рецепти на своите фенове. Шеф Силвена Роу също ще се включва всеки понеделник, когато ще провежда виртуални разговори.

За жалост на феновете на продукциите по bTV „Мастършеф“ не е единственото предаване на медията, което ще има продължение през есента. Подобна съдба най-вероятно ще сполети и „Гласът на България“.

Почти цялото шоу за певци тече на запис, но последните три епизода на концерти на живо. Има огромна вероятност те да се отложат за есента. Все още обаче не е отхвърлен и вариантът да се направят в края на май, както е по първоначалния план. Ако това стане, концертите най-вероятно ще бъдат без публика.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ