Николина Чакърдъкова идва в Бургас със „Сватба е“!

Николина Чакърдъкова Сватба е

Николина Чакърдъкова идва с Неврокопския танцов ансамбъл и спектакъла „Сватба е“ в Бургас. Премиерата е на 30-и юли в Летния театър на Бургас. Гласовитата македонка гостува по покана на културна организация „Арт Мелпомена“.

За поредна година театърът ще отвори врати за всички любители на народната музика. Николина Чакърдъкова ще зарадва всички свои почитатели в морския град с новия си проект. „Сватба е“ е една от най-популярните песни в изпълнение на народната певица, затова и спектакълът, който тя ще представи в края на месеца, е озаглавен така. С цялата си душа изпълнителката ще завладее почитателите на фолклора и ще им разкаже една приказка, в която ще преплете едни от най-популярните сватбарски народни песни. Танцьорите от Неврокопския ансамбъл ще се включат в спектакъла със своята невероятна хореография. Началото на „Сватба е“ ще бъде точно в 20.30 часа на 30-и юли. Билети се продават на касата до Часовника.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ