Луди пари! Димитър Рачков вдигна палат за половин милион! Вижте СНИМКИ от къщата му…

0000358692-article2

Димитър Рачков е сред най-богатите актьори у нас и от дълги години влага парите си в недвижими имоти. От всичките му имоти из цялата страна обаче най-скъп е палатът му в Твърдица, Сливенско, който днес стопанисват неговите родители – Минко и Станка.

Имението комикът вдигнал преди около 5 години върху наследени земи на майка си, когато решил, че иска да има вила, в която да си почива. Освен това сметнал, че е крайно време да направи и жест към родителите си, които също да разполагат с място, с което да сменят обстановката в Бургас, където по принцип живеят.

За строежа на къщата с размери на хотел Митко не се доверил на местна фирма, а впрегнал най-добрите архитекти от столицата, които знаел, че са проектирали домовете на повечето богаташи у нас. Според ценовите им оферти имения като това на Рачков излизат средно по около половин милион лева, като в това число влиза и основното обзавеждане, но без детайлите и декорациите. Именно толкова водещият на „Господари на ефира“ похарчил, за да вдигне двуетажната вила, разполагаща с 4 тераси, 4 просторни спални и 4 бани, като 2 от тях имали джакузита.

Роднини разкриват, че семейство Рачкови се фукали и с няколко мраморни камини, а цялата къща била с подово отопление, за което звездата дал повече от 50 бона. Холът на комика пък заемал почти целия първия етаж, където се намирали още кухнята и кабинетът, който бил обзаведен с мебели от многовековно дърво, естествени кожи и трофеи на животни, тъй като двамата с баща му Минко били ловци. Там актьорът обичал да релаксира с чаша скъпо питие, когато му оставало свободно време. Градината на палата му също била впечатляваща.

Дворът на Рачкови се простирал почти върху декар и изобилствал от цветя, за които майка му Станка настоявала и с изключителна прецизност отглеждала. Растенията били нейната гордост, а заедно с къщата по италиански модел представлявали атракция за твърдичани и цялата околия. Почти никой обаче нямал честта да зърне красивата гледка отблизо, тъй като вилата била обградена от ограда като на зандан и се охранявала от общо 10 камери.

Наблюдателната техника Митко сложил веднага щом строежът бил завършен, понеже се притеснявал да не ги оберат. Последното му посещение в Твърдица било съвсем наскоро, когато заедно с Мария Игнатова, с която се събраха след почти едногодишна раздяла, отишли на гости на неговите родители. Въпреки че двамата успели да си простят старите грешки и продължили напред, майката на Рачков продължавала да злослови срещу снаха си и за да не се стигне отново до разлъка, престоят на светската двойка в Твърдица приключил по-рано от планираното.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ