Венета Райкова призна дълго пазената си тайна! Защо се разпадна семейството й, след като са били щастливи…

veneta-raikova-jali-po-tisho-imahme-hubav-brak-chudia-se-zashto-se-razvedohme-1

Водещата на „Папараци” Венета Райкова все по-често се замисля, че е сбъркала с решението си за развод. Блондинката за пореден път показа, че не е прежалила така лесно мъжа си Тихомир, с когото се разделиха в началото на годината, предаде HotArena.

Двамата останаха в добри отношения и продължават да се виждат поне по веднъж в седмицата покрай сина си Патрик. Така и не се решиха обаче да си дадат нов шанс за семеен живот.

„Днес щяхме да празнуваме годишнина от брака! Да, имахме хубав брак! И хубав развод! Днес всеки е поел по пътя си, но аз винаги ще помня, че той ме е подкрепял и е вярвал в мен, дори когато аз не съм си вярвала! Затова на първа страница на новата ми книга „Скандал” ще прочетете посвещението: „На Тихомир, за подкрепата и вярата в мен”, написа преди седмица миньончето и отново хвърли в смут почитателите на романите си.
Много от тях заподозряха, че книгата й ще е отново с елементи на автобиография. За да разсее съмненията им Венета даде обяснение за посвещението си.

„В „Скандал” няма нищо за нас двамата с Тихомир… Но аз съм човек, който помни кой е бил до него, когато е бил горе и когато е бил долу! А и съм му благодарна, че ми е направил това прекрасно дете! Затова днес ще си заведа детето да се почерпим хубаво, защото ако на днешната дата не се бяхме оженили с баща му и детето нямаше да го има…”, разказва водещата.

През последната година Венета многократно оставяше впечатление, че ту е щастлива, ту нещастна от решението си за развода. Много от публикациите й в социалните мрежи директно я самоизмъчваха за решението й. „И аз още не мога да осъзная какво стана, ама на – разведохме се и това е! Ако ни питат хората и ние не знаем защо го направихме, често казано”, съвсем чистосърдечно си призна блондинката след поредния въпрос на почитателите й за решението да скъса с Тишо.

Макар двамата с брадъра и настоящ покерджия да са официално приключили със семейния си живот, техният повод за срещи е синът им Патрик, видя Уикенд.

„Тихомир идва да ни вземе от вкъщи за вечеря, малко като на среща, само дето имаме деветгодишен син”, шегува се с положението Венета.
Водещата не изпуска възможност да споделя снимки от тези моменти, в които по нищо не може да се отгатне, че семейството й е разбито. Дори сама казва, че Тишо и Патрик са двамата най-важни мъже в живота й. С това признание за феновете й, които се опитали да я ухажват след развода, не останало никаква надежда.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ