Екшън разтърси поп фолк средите! Емилия удари жесток шамар на Деси Слава – остави я без пукнат лев…

Емилия Деси Слава

Деси Слава е на път да остане без участия, при това в най-силния месец за чалгаджийките. Вчера тя трябваше да пее в Слънчев бряг, който въпреки лошото време е пълен с туристи, но изявата й бе отменена в последния момент, явно поради липса на интерес.

Утехата е, че младата майка все пак ще може да захлеби днес в популярен софийски клуб.

Деси Слава се върна на цената след близо година майчинство, но отдавна не е изкарвала нов хит, за разлика от повечето си колежки. Тя имаше и доста проблеми с килограмите и безуспешното им сваляне, а най-голям проблем й създава ударното стъпване на Емилия на сцената.

Певицата, която загуби доведения си син и вдигна сватба, била във фокуса на интереса на почитателите на фолкжанра, които давали мило и драго само да я видят.

Песента й пък, посветена на Феди Башур се радвала на страхотен интерес и докарвала тлъсти бакшиши. ДесиСлава била наясно със ситуацията и скоростно търсела проекто хит, който да върне интереса към нея и да я изстреля отново сред първите пайнерки, пише „Хотнюз“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ