Наградиха доносникът срещу Васил Божков с отбор в Първа лига! Гриша Ганчев да му мисли

7 Dni Bulgaria15.05.2020
цветомир найденов

Цветомир Найденов, човекът, който бе използван от Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Домусчиев за острие на акцията срещу Васил Божков, получи нов сребърник за справяне със задачата с доносите.

Цеката, син на отявлен доносник на ДС, по стар ченгеджийски начин се оказа собственик в сянка на отбор от Първа лига! Там, напук на всякакви правилници и през главата на министър Кралев от следващия сезон ще играе ЦЕКА 1948.

Днес Изпълкомът на БФС, доминиран от Кирил Домусчиев и наместниците на Делян Пеевски – Камен Костадинов и Атанас Фурнаджиев, обяви Ефбет-отборът за…служебен шампион и закри първенството. Нищо, че министър Кралев разписа то да бъде подновено на 5-и юни!

Най-вероятно сега ще започне извиване на ръцете на Гриша Ганчев за обединение с Цеката, а натискът ще е по линия на новосзъдаващата се Държавна петролна компания, която ще утежни живота на основния спонсор на ЦСКА – „Петрол“.

 


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ