Ееее, дойде! И най-връткащият се Матросов на Бойко се хвърли на амбразурата „Божков“

7 Dni Bulgaria17.05.2020
Тома Биков
Ако става въпрос за конкретните SMS-и на Васил Божков, аз вече няколко дни ги чета и не мога да разбера какъв е проблемът. Това, което пуска до момента е едно нищо Смятам, че господин Горанов е успешен финансов министър.

Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков – Палачинката, известен като такъв откакто забрави заканата си, че един ден ще вкара в затвора…Бойко Борисов.

„Смятам, че господин Божков се опитва да изгради някаква защитна теза, да предизвика някакви разколебавания в правителството. Това, което пуска до момента е едно нищо“, коментира Божков.

Депутатът заяви, че Божков доста дълго време е упражнявал власт без да ходи на избори.

„За 30 години аз не знам какво произведе той за тази държава, освен търкане на билетчета и казина, и една фалирала пътна фирма. Самочувствието, с което говори за свобода и правова държава ми се струва малко в повече. Разбира се, той е в правото си да се защитава и би било по-добре да дойде и да се защити пред съда, а не да стои в Дубай и да се включва по телефона когато иска той“, отсече още депутатът на управляващите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ