Ангел Джамбазки: Защо лицемерните бюрократични лидери не поискат отговорност от Китай за коронавируса?

Карлос Контрера, Ангел Джамбазки

Все още мерките в Брюксел са строги, защото смъртността е висока и несъизмерима с тази в България. Оказа се, че белгийците са доста дисциплинирани и това остави в мен добро впечатление. Спазват наложените мерки без да изпадат в радини вълнения.

Това сподели за предаването „Европа сутрин“ по ТВ Европа евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

Относно разхлабването на мерките у нас Джамбазки заяви, че не е специалист, но разбира, че това е желанието на хората. Част от тези желания са изпълнени от страна на управляващите и къде ще му излезе краят, ще се види, посочи той.

Факт е, че и на Балканите, и в България цифрите са по-различни от тези в Западна Европа – на какво се дължи ще се разбере след време. Безспорно е, че все повече започват да твърдят, че няма такова заболяване и има световна конспирация, което е доста тъжно за хора, които преди 30 години имаха двама космонавти, сега да твърдят, че земята е плоска – тъжно за възпитанието и образованието, сподели Джамбазки.

Повече от 5 години водим битката за спасяването на българските превозвачи и бизнес. Никога не трябва да се казва „хоп“, преди да си скочил. Нито един китайски или руски вирус не може да направи такава пропаганда, каквато в момента правят лицемерните вносители на поправката в Пакет „Мобилност“. Това са хора с германско и френско гражданство, хора, които искат да прокарат лобистката си поправка, и да оставят 200 хил. български семейства без доходи, в момент, в който тези работейки, тези хора спасяват техните граждани. От началото на пандемията белгийските шофьори оставиха ключовете на камионите си. В болниците консумативи караха българските шофьори. И сега изведнъж те се молят нашите български шофьори да не се връщат в България, за да може да им разнасят консумативите, заяви евродепутатът.

Защо лицемерните и т.нар. бюрократични лидери се подчиняват на цензурата от Китай и не търсят сметка и отговорност какво точно се е случило, защото няма съмнение – една комунистическа партия крие какво се е случило, а в същото време има загуба на животи и икономики, запита Джамбазки относно пандемията с коронавируса.

По отношение на споровете между България и Македония за миналото Ангел Джамбазки каза:

Пътят на Македония минава през три прости стъпки. Първо – спазване на договора за добросъседство. Второ – отказ от злоупотреби и кражба на българска история. Трето – спиране на езика на омразата в медиите спрямо България и българската история. Рано или късно това ще се случи.

Все повече лъжата след 34-та година се руши, все повече хора отхвърлят натрапената им югославско-комунистическа фалшива национална принадлежност, завърши Джамбазки.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ