Цвета Караянчева е бясна: Претърпях катастрофа!

Цвета Караянчева

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева публикува остра реакция по повод снимка и коментар от фотографа на бутиковия сайт на лекарствения бос Огнян Донев  „Клуб Зет“.

Според Веселин Боришев, който стана известен с пиянските си изцепки и нападение срещу полицаи, за което бе съден, Караянчева си правела удобства на работното място, като си сложила възглавница на стола.

Ето какво написа Караянчева: 

Във връзка с публикувана снимка с коментар от Veselin Borishev относно работното ми място в пленарната зала, държа да направя едно единствено уточнение: след катастрофата, която претърпях на 15 септември миналата година, получих спукване на първи и трети гръбначен прешлен. Това „удобство“ е на стола ми още оттогава.

В продължение на 4 месеца носех всекидневно медицински корсет за фиксиране на гръбнака. По лекарско предписание продължавам да го нося и сега при пътуване с автомобил. Така че всеки сам може да прецени дали това е каприз, удобство или глезотия. Всеки, претърпял подобно произшествие с подобна травма, би ме разбрал.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ