Васил Божков направи избори

Васил Божков

Наско Сираков, Тити Папазов или Тръст „Синя България“ – кой да бъде следващият собственик на „Левски“? Това пита Васил Божков в новата си анкета, след като тази сутрин стана ясно, че 80% от гласувалите в запитването на страницата му във „Фейсбук“ искат собственикът на „сините“ да бъде определен чрез електронно гласуване.

„Преди седмица се надявах да се прекратят задкулисните игри с ПФК „Левски“ АД. Не се случи. Вие решете кой да получи мажоритарната собственост. Тук ви предлагам четирите най-обсъждани кандидатури и възможност за свободен избор.“, гласи съобщението на обвиняемия бизнесмен, който се намира в Дубай.

Божков представи „най-обсъжданите кандидатури“ – на Наско Сираков, Константин Папазов, Тръста „Синя България“ и Националния клуб на привържениците (НКП). Той обаче предостави възможност и за добавяне на свободен избор от хората, като веднага бяха включени депутатът от ДПС Делян Пеевски, министър-председателят Бойко Борисов, Слави Трифонов, Бил Гейтс и много други.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ