Слави Трифонов с кървава реч към Бойко и хората му, обиди ги цинично!

Слави Трифонов, Бойко Борисов

„Вчера излезе позицията на Европейската комисия за мониторинга над съдебната система и корупцията в България. И от доклада става ясно, че мониторингът над България продължава.

Цитирам дословно: „Тези въпроси са предмет на мониторинг по механизма за сътрудничество и проверка. В рамките на този механизъм Комисията продължава да наблюдава съдебната реформа и борбата с корупцията в България.“

С тези изречения Брюксел потвърждава, че въведеният преди 13 години мониторинг продължава да действа, защото явно България не е изпълнила уловията за реформа на съдебната система и ефективност при борбата с корупцията.

И днес сутринта, във фейсбук профила си, външният министър Екатерина Захариева заяви следното: „Мониторингът на ЕК върху България е вдигнат“.

Абе хора, какво става, бе?! Външният ни министър не просто лъже, а направо…. нямам думи да опиша какво прави. Това е толкова абсурдно, нелепо, дори престъпно, че направо е сюрреалистично. Европейската комисия заявява, че мониторингът над България не е паднал, а външният министър на България заявява, че е паднал.

А сега, де! Ще цитирам една песен, в която се казва:
“…И какво да ги правим сега тия кавали,
след като вече сме ги избрали?“

– Слави Трифонов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ