Пребиха Валентин Кулагин в центъра на София, окървавен е

Кулагин

Скандалджията изритан с окървавено лице от заведение на българското Шанз-Елизе

С края на карантината всички изпълзяха от убежищата си за да подишат чист въздух и да се разходят по-най реномирания столичен булевард „Витоша“.

За съжаление на Валентин Кулагин, неговото дефиле по родния булевард „Кроазет“ не е завършило с аплодисменти, а с шамари и ритници, съобщава репортер на колегите от  LifeOnline.bg.

Десетки станаха свидетели на унизителна за риалити героят ситуация, в която след пореден опит да бъде оригинален и забележим, той си изял боя.

Случката се развива около 18 часа, а лобното място на достойнството на Валентин е култово заведение на „Витошка“, където обикновено обича да се събира столичният псевдоелит с нежни сърца и афинитет към висшата мода.

Гюрултия, писъци и крясъци прекъсват обмяната на светски клюки по масите. Учудени посетители надигат глави за да разберат какво става и защо ги прекъсват. Виждат, че един млад мъж, налага друг по-нежен.

Оказва се, че битият е Валентин Кулагин.

„Какво, става?“, пита девойка от маса с лоша видимост… „абе, бият няк‘ъв…“, отговаря друга застанала от правилния ъгъл на масата. От съседната компания, които са в кралската ложа на „спектакъла“ уточняват, „Бият Валентин Кулагин!“.

Първата девойка от трети балкон, констатира: „Заслужава си го!“, а публиката бързо игнорира случващото се и продължава да се наслаждава на приятното време и напитките си, загърбвайки пищящият индивид с разкървавен нос отсреща.

Оказва се, че никой не се е и опитал да помогне на битата риалити сензация.

Свидетели разказват, че русият перчем е бил обръщан от посоката си вследствие на няколко юмрука в лицето, докато биячът на „звезди“ се опитва да го изтласка от заведението.

На финалната права той е получил допълнителен тласък под формата на мощен ритник, разказа очевидец на олелията.

„Кулагин не пищеше, но се репчеше и се опита да отговори на юмруците, но всичко беше много гротескно и повече приличаше на драскане… “, коментира доволен свидетел на краткия спаринг.

„Видях как получи няколко прави и директни попадения в лицето, и за десерт ритник отзад… а от оперираното му носле се стичаше кръвчица…“, разказа девойка, която никога не е ходила на професионален гримьор.

„Така го прасна в муцуната, че нищо чудно да се наложи да си прави, нов нос…“, описа силата на ударите в лицето на ВИП-а дама с чанта за хиляди левове.

След унизителното прогонване, хасковлията се опитал да се върне в заведението, но изял още един ритник. Тогава той седнал в конкурентен търговски обект и започнал нервно да звъни по телефона, докато някакво момиче се опитва да го утеши.

След известно време дошли още две приятелки, които заместили закъсняващия екип на спешна помощ и вживели се в ролята на парамедици го отвели в неизвестна посока, вероятно към най-близкият превързочен център.

Потвърждение за случилото се докладва и популярният танцьор и балетист Семир Алкади, който написа в профила си във Фейсбук:

Постът му събра десетки лайкове и коментари от типа на „Нищо чудно“, „Заслужава си го“, „За пореден път“… а имаше и озадачени потребители, които не бяха чували за Вальо от Хасково и невинно попитаха – „А кой е Кулагин?“.

Никой не изказа съжаление или защита в полза на бития.

Своенравният многознайко Кулагин не за първи път провокира скандали, които завършват с побой над нежната му натура.

Заради поведението си, той е бит и гонен от много заведения, в които кракът му повече не може да стъпи.

И както пееха „Ъпсурт“ – „Битият бит е банална фраза!“. 


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ