С какво са се занимавали родните звезди, преди да заблестят! Вижте поприщата на Криско, Капчикова, Колев и…

3

Родните знаменитости са имали различна представа за своята професионална реализация. Едни от най-големите ни звезди днес можеха да бъдат продавачи, лекари, спортисти, предаде hotarena.bg.

Малцина знаят, че рап изпълнителят Криско е бил барман. Той успешно е правил различни коктейли, като част от рецептите били негови.

Неговата бивша изгора Ася Капчикова, пък е изследвала дебрите на философията в Софийския университет. Като част от обучението, тя е била преподавател в едно училище. Работата с деца я навела на мисълта да стане детска учителка. Тя обаче споделя, че никога не е мислила да се занимава с това, макар и материята да й се е отдавала.

Нейната добра приятелка  – плеймейтката Маги Бадерм е завършила информационни технологии и твърди, че все още е добра с компютрите. Тя е убедена, че ако е пробила в тази сфера днес щеше да изкарва много повече пари.

Станалата популярна с участието си в Биг Брадър Глория Петкова е смятала да изкарва прехраната си с картини. Моделката споделя, че е едно от хобитата й е да рисува и искрено вярвала, че ще стане художник.

Бившата дуетна и любовна половинка на Мария Илиева – Атанас Колев, следва медицина.Изпълнителят не крие, че преди време се е колебаел между двете професии- лекар и баскетболист, впоследствие  започва да се занимава с музика.

Поп фолк певецът Константин е бивш спортист. Коцето не веднъж е споделял, че съжалява за пропиляната си спортна кариера. Дори към днешна дата той не пропуска тренировките във фитнес залата.

Сузанита в момента учи във фризьорско училище. Младата звезда споменава, че има интерес и би упражнявала тази професия.

Че никога не е късно за промяна показа Златка Райкова, която пропя на стари години.Блондинката винаги е казвала, че сцената и микрофонът я привличат.

Златка Димитрова е завършила икономика в Бургас по настояване на майка й. Злати не изключва възможността един ден да се занимава именно с това.

Ако не беше модел, миската Венета Харизанова със сигурност щеше да се радва на голяма слава като спортист. Красавицата кара ски и джет, страстен почитател е и на сърфирането, пише „Телеграф“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ