Кандидат-кметицата от Момин проход пак се съблече, показа прелести (Снимки)

Момин Проход

Точно 7 месеца, след като шокиращи порно снимки провалиха кариерата й като кметица на град Момин проход, издигнатата от партия „Воля“ Диана Габровска смени отново курса и от кандидат-политик се върна към познато за нея поприще – да позира пред обектива.

И ако в навечерието на кметските избори през октомври миналата години, пикантните кадри с Габровска в нецензурираната им версия се разпространяваха само по личните чатове и месинджърите, този път голите кадри на нереализиралата се кметица плъзват напълно официално из цялата страна.

Пищният бюст на Диана Габровска в целия му разкош идва от корицата и страниците на новия брой на „Плейбой“.

От мъжката Библия издават, че най-известната жителка на Момин проход е съблякла не само дрехите, но и душата си, за да разкаже за трудните избори в своя живот. В новия брой на списанието става ясно кой е правил въпросните снимки и как те са се появили публично.

Припомняме, че една седмица преди края на предизборната кампания се оказа, че Габровска освен като политическа фигура в Момин проход е звезда и в сайт за възрастни.

Бруталните снимки на кандидатката се разпространиха лавинообразно в групи и чатове в социалните мрежи.

След като цялата страна разбра колко е разкрепостена пред обектива, за Габровска гласуваха едва 50 души. Диана получава само 5,77% от гласовете на гражданите в градчето.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ