Реджеп си призна за Емануела

Реджеп

Големият победител в кулинарното шоу Hell’s Kitchen Реджеп Бадев поднесе голяма изненада с горещото си признание, което направи за изкусителната поп фолк дива Емануела.

В скорошно тв интервю кулинарният магьосник, който спечели любовта на шеф Виктор Ангелов във финалната битка, върна малко лентата назад и заяви, че изпитва специален сантимент към  поп фолк певицата.

Причината за чувствата му се оказват редица тежки моменти, докато е на гурбет в чужбина, когато в момента на силна носталгия го спасявали именно песните на Емануела. Към днешна дата обаче, Реджеп дори иска да готви за сексапилната звезда, която няма как да остане незабелязана, ако посети, който и да е било ресторант, камо ли пък този на големия победител.

„Ако можех да избирам на коя известна личност да сготвя, това ще бъде поп фолк певицата Емануела. Когато бях извън България, слушах песните й, за да се почувствам у дома. Бих й приготвил някое типично италианско ястие, което съм сигурен, че ще я зарадва много“, заяви той в ефира на Нова телевизия.

Самата Емануела със сигурност е останала поласкана и от комплиментите, и от предложението за похапне вкусна и най-вече майсторски приготвена италианска храна. А потвърждение за това направи самата тя в профила си в социалните мрежи, където сподели и част от интервюто с Реджеп.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ