Уникално парти-събитие! Бургас ще бъде домакин на първото Балканско първенство по бийтбокс!

microphone-933057__340

В края на следващия месец Бургас ще бъде домакин на първото Балканско първенство по бийтбокс. То ще се проведе на 31 август от 18:30 часа, на открита сцена в непосредствена близост до КЦ “Морско казино”, предаде e-burgas.com.

Някои от най-добрите бийтбокс артисти от България и съседните й държави ще се изправят един срещу друг в директни битки за първата по рода си титла, осигуряваща квота за Световното бийтбокс първенство.

Състезанието ще протече в два етапа. Първият ще се проведе изцяло онлайн. Всеки, който желае да участва, трябва да представи видеоклип на свое бийтбокс изпълнение с продължителност от 60 до 90 секунди. Видеото трябва да бъде качено в Youtube и публикувано на стената на събитието Balkan Beatbox Championship. Най-добрите 12 ще бъдат класирани за следващия етап – директните битки на сцената в Бургас. Крайният срок за подаване на видео заявките е 15 август 2018 г. Ще се приемат само такива от артисти, живеещи в държави на Балканите.

Битките ще се проведат в популярната система: А – Б, А – Б. Всяка битка ще има общо 4 рунда (по два за всеки участник). Продължителността на всеки рунд ще бъде 90 секунди. В състезанието няма да има т. нар. екстра рундове, което означава, че победителят ще бъде избиран веднага след приключването на битката.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ