100 кила завърши 12-и клас, вдигна абитуриентски бал за приказ (Снимка)

Явор Янакиев, Краси Радков

Рапърът 100 кила си спретна градинско парти вместо абитуриентски бал по повод завършването на средното си образование.

Музикалната звезда съчета празника с рождения си ден, който бе малко по-рано през май. Не пропусна да се похвали в Инстаграм със своя успех, че най-накрая събра сили и смелост да се изучи.

„Благодаря на всички за пожеланията, за вниманието, за дружбата и за прошката, която сте готови да ми дадете приятели. Обичам ви истински. Благодарим на Домакина и наш приятел Лазар от Чамурковата къща“, пише Явор, както е истинското име на варненския рапър.

На кадъра той позира облечен елегантно в син панталон и черна тениска, визията му е допълнена от черни очила, а в устата си държи пура. Декорът е от жълти балони, като числото 100 е изписано с големи цифри и прикрепено към една от оградите.

Той завърши 4-та сменно-вечерна гимназия „Отец Паисий“ в София. Звездата признава, че няколко пъти е повтарял 10-ти клас и накрая се отказал да ходи. По-късно започнал да работи, за да помага на майка си и малкия си брат.

След като станал известен решил, че е срамно да няма диплома за средно образование и бързо се задействал по въпроса. Още повече, че през последните години започнал много да чете и да се интересува от различни теми, които обогатили знанията му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ