Най-чаканият ход на Божков бе направен

Васил Божков

Акциите на „Левски“ са джиросани на новия мажоритарен собственик на клуба и пътуват към България. Това съобщи в своята страница във „Фейсбук“ доскорошният финансов благодетел на тима Васил Божков.

В публикацията си той не спомена името на Наско Сираков, който изрази готовност да бъде новият притежател на ценните книги.

„Клубът пак ще бъде хвърлен в задкулисието и превърнат в инструмент за политически игри и натиск. Финансовото му бъдеще и независимост отново са поставени под въпрос. Ще бъдат изнудвани фирми, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „Герена“. Управляващата хунта ще използва любовта ви към „Левски“, за да продължават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще трупат медийна слава.

Има начин това да бъде предотвратено. Да сте единни и смели. Да сте левскари.

Акциите на ПФК “Левски“ АД са джиросани на новия им собственик и са изпратени към България.“, Написа Божков.

В редица изказвания в последните дни Божков и фактическият собственик на 86,6% от акциите на „сините“ Георги Попов заявяваха, че ще предадат акциите на голмайстор номер 1 в историята на тима – Наско Сираков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ