Фандъкова, веднага свали Бойко! Вие сте срам за София!

7 Dni Bulgaria31.05.2020
30

Ще откриват на втори юни някаква изложба за спорта в София. По линия на усвояването на средства по програмата, че е спортна столица.

Каква спортна столица е тази, дето няма от години шампион в колективните спортове? Не е направила една зала от десетилетие?

Както и да е. Това не е темата днес.

Във въпросната изложба, разпъната вече пред НДК, с погнуса можеш да установиш, че част от спортната история на София е… Бойко Борисов. Лепнали му голяма снимка с екипа на телевизията на любимия му олигарх Кирил Домусчиев!

Това вече е свинщина! Това даже медиите на Пеевски не са правили за Шиши. Това е глупост. Това е гавра със стотиците славни спортни имена на София, дето ги няма на фото в изложбата.

Ясно е, че някой общински мадурист се е престарал, помислил е, че дълбокото му гърло ще зарадва Него, ако Борисов вземе се разходи покрай изложбата.

До втори юни има още малко време. Достатъчно, за да премахне Фандъкова снимката. Или поне да не ходи да открива изложбата. Защото е гнусно, когато в 12 засвирят сирените в чест на падналите в борбата за България, да откриваме изложба посветена на спортната гордост на България и София Бойко Борисов!

Ако не го направи, ще е срамно! И за нея, и за Борисов!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ