Валери Симеонов пръдна в Домус ТВ: Удряме всички спонсори на БСП!

7 Dni Bulgaria31.05.2020
Валери Симеонов2

Сега следва удар срещу Валентин Златев. Това заяви по Домус ТВ лидерът на Хунтата и изчезващата партия НФСБ Валери Симеонов. В пристъп на словесна лудост той си призна: Удряме всички спонсори на БСП!

„Собственикът на „Лукойл България” Валентин Златев премина безпроблемно през всички политически правителства у нас – за мен това е случай на срастване на икономическата с политическата власт, известно с термина олигархия. Ще бъде много полезно да има още една верига бензиностанции, която да предлага горива на ниски цени. А всички, които търсят под вола теле и казват, че държавата иззема бизнеси, ще попитам означава ли това, че държавата няма право да има и държавни болници? Ако не бяха те, България как щеше да се справи с коронавируса?”, запита Симеонов.

 

„И Божков, и Златев са генетично свързани с БСП. Сега по телевизионните студия шетат разни мастити икономисти от групата на БСП от парламента и говорят за хазарта, като че ли това е тяхно дело и кауза. А същите тези хора са гласували закон за хазарта, в който съвсем случайно се пропуска облагането с данък на лотарийните игри”, коментира още Симеонов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ