Ася Капчикова е бременна с близнаци

Ася Капчикова

„Днес е 1 юни – Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение – любовта!

Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин.

Чувствам се истински привилегирована, благословена и докосната от Бог… Това е моят момент на щастие, моят рестарт.

Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!“.

Това написа бившата половинка на певеца Криско Ася Капчикова в Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram.

Днес е 1 юни – Денят на детето, един много специален ден и много емоционален за мен момент! Момент на откровение, на изключително вълнение, в който разкривам пред Вас творението на моето най-силно вдъхновение – любовта! Да, правилно виждате, имам предвид точно тези две сърчица, които от няколко месеца насам туптят под моето, и които осмислят живота ми по един съвсем нов и толкова чист начин. Чувствам се истински привилигирована, благословена и докосната от Бог… Това е моят момент на щастие, моят рестарт. Душата ми е пълна, животът ми е смислен! Стискайте ми палци!🙏😇❤💏=👶👶 Специално за списание "Кенгуру" @spisaniekenguru , което може да намерите от утре на пазара, направихме страхотна фотосесия! В броя ще откриете не само първите ми снимки с бременно коремче, но и всички ексклузивни подробности около щастливата новина! Сигурна съм, че ще ви хареса! 😇😊😉 Списание: @spisaniekenguru Фотограф:@victoriasirakovaphotographer Грим: @georgerusevmakeup Коса: @krasimir_krumovv Рокли: @paloma_fashion_official Торта: @gentlemenscakes

Публикация, споделена от Ася Капчикова Asya Kapchikova (@asesq) на



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ