Ето я новата леля Гошка на България! Прибра страшни пари от тотото, купува кола и яхта на съпруга

тото

България си има нова баба Гошка! Жена стана 95-тата милионерка от българския спортен тотализатор. Късметлийката спечели над 1 милион лева от играта 6 от 42. След 34 години игра, Янка Панайотова удря шестица от тотото и печели сумата от над 1 милион лева, а късметът е извадила благодарение на специална стратегия, която използва от 25-годишна.

„Това са случайни числа. Имам и постоянни числа, с които играя от 34 години, но спечелих от случайните”, казва Янка. На късметлийския фиш числата избира съвсем произволно, а на всеки тираж пуска и случайните, и редовните си числа. 1,2,18,19,38,40 0 това са късметлийските числа от печелившия фиш.

Тя е направила и специални изчисления – според теорията на вероятностите на около 100 години би следвало да спечели шестица и с постоянните си числа. Затова ще продължи да играе, а със сумата първо ще зарадва съпруга си като му купи кола и малка яхта.

59-годишната жена все още не знае кои свои мечти ще сбъдне, а новият джакпот ще започне от 300 000 лева.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ