АРЕСТ ЗА БОЙКО БОРИСОВ, МЕНДА СТОЯНОВА И ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ!

7 Dni Bulgaria02.06.2020
Владислав Горанов, Бойко Борисов

Въз основа на един кошаревски свидетел бе постановен арест на Цветан Василев, жена му, дъщеря му и целия му финансов род!

Въз основа на един притеснен член на Сметната палата бе поставен арест на Гриша Ганчев, сина му и целия му люляков офис!

Въз основа на един защитен от ДС свидетел, ял и пил 20 години на сметката на Васил Божков, бе постановен арест на бизнесмена, жена му, сина му и целия му род!

Защо тогава днес славната ни презкуратура, както славно я нарече един анализатор, мълчи? Досега трябваше да бъдат арестувани Бойко Борисов, Менда Стоянова, Владислав Горанов! Въз основа на показания на реален човек като Васил Божков. Не на такива като на момчето му за петък вечер…

След вчерашната си приказка за наивници, днес Васил Божков извади нова – за прокурорници. В пръв текст каза, че по заповед на Бойко Борисов Менда Стоянова е прегласувала закон, за което Божков е поел ангажимент пред Владислав Горанов да плаща по 20 процента от печалбата си всяка година на ГЕРБ!

Във всяка друга нормална страна прокурорите щяха да са по домовете на тримата! Бирниците да са яхнали сметките им. А Гешев да иска връзка с Барселона.

Вместо това на Делян презкуратурата мълчи зловещо! Напомняйки ни, че тук виновни са само онези, спечелили обвинение по държавна поръчка.

И за да е комедията пълна, излезе бащата на разпространението на педерастко порно у нас – Валери Симеонов. Васил Божков лъжел, защото не можело структура като „Национална лотария“ да плаща на някого по 20 милиона на година, без да осчетоводява тези пари!

Валерко!?!?!?

Онези от Оградата да не би да ти осчетоводиха цезаровото? От хотела, с който нямаш нищо общо, да не би да ти осчетоводиха кесаревото? И Кирил Домусчиев как ти осчетоводи това, че вече не го преследваш за 60-те милиона, а ходиш в Домус ТВ да лижеш задника на управляващите?

Тези пари се дават КЕШ! И е време презкуратурата да подкара всички вдигнали КЕШ!

Без Христо Стоичков разбира се, неговата КЕШ си е истинска. Макар и не толкова скъпа като на Бойко, Горанов, Менда и останалите от Хунтата.

Влади Горанов трябва да е адски тъпо парче…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ