Лоши новини връхлетяха Фънки след 1-ви юни

Фънки

Не е трудно Димитър Ковачев-Фънки да привлече вниманието върху себе си, като това обикновено се случва заради пиперливия му език. Този път обаче, почитателите му останаха, меко казано, изненадани от това, което признава наскоро рок музикантът.

Това, което се случва в момента в живота на Фънки, когото доскоро гледахме като жури в култовия формат за имитации „Като две капки вода“, със сигурност е последното, което близките му са очаквали да го сполети.

Оказа се, че музикантът здраво е закъсал за пари, защото основния му бизнес – организациятан а концерти, е напълно замрял от март насам, когато в страната беше обявена извънредна ситуация заради коронавируса.

„Всички пари, които съм изкарвал преди, съм ги харчил. Нямам заделен дори един лев, а имам и кредити към банки. Положението е и страшно, и трагично“, споделя чешитът пред „Уикенд“.

И допълва, че разчита изключително много на датата 26 юни, когато ще свири с група „Черно фередже“ в клуб „Маймунарника“, което ще му докара някакви приходи. „Гледам да не ги мисля парите много-много, щото иначе трябва да се гръмна, а не ми се ще“, не е загубил все пак чувството си за хумор Ковачев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ