Лоши вести връхлетяха любовницата на Джаро

Ирена Милянкова

Личният живот на Ирена Милянкова изобилства от колоритни моменти, голяма част от които с драматичен характер, поне що се отнася до мъжете в живота й.

Откакто не е под един покрив с бившия си Никола Чолаков, с когото е разведена вече повече от година, моделката прави рестарт след рестарт в живота си и изненадва всички с решенията си.

Красавицата, която е и майка на цели шест деца, е на път да нанесе един от най-жестоките удари на бившия си с това, което предприема в професионален план. След две години прекъсване на дейността си като брокер на недвижими имоти, Милянкова отново се кани да се занимава с този занаят, пише „Уикенд“.

И ако досега в този бизнес тя е била рамо до рамо с Чолаков, вече ще е индивидуален играч, освен това Ирена откровено ще саботира доскорошната си любов, отивайки при неговите най-големи конкуренти.

След раздялата си с моделката Никола Чолаков се премести в Гърция заедно със сина си от първия си брак, където ръководи бизнес с луксозни недвижими имоти.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ