България се разгневи, убиецът на Милен Цветков изнерви до краен предел с този си ход

Боян Цветков, Милен Цветков

Фактите за житие-битието на убиеца на журналиста Милен Цветков – Кристиан Николов се разкриват един по един в хода на времето и не малка част от тях са с откровено скандален характер. 

Наскоро стана ясно, че в двора на луксозната къща, в която живее Кристиан, се отглеждат кокошки и петли, а скандалния факт огласиха негови потресени съседи от столичната улица „Любен Каравелов“.

„Кокошарникът е в двора, точно до оградата на имота, на сантиметри от тротоара. Не може да се спи – в ранни зори петелът започва да кукурига, а през деня кокошките кудкудякат, докато снасят яйца“, разказа жител на съседната кооперация, който не може да повярва на това, което се случва в центъра на София, пише „Галерия“.

Последното, което се очаква да бъде видяно в тузарския имот, купен от майката на Николов – Десислава Пешева, е кокошарник. Самата тя е съдружник на Миньо Стайков във Винпром „Карнобат“, освен това участва и в още много фирми. Бизнес империята й се оценява на десетки милиони.

Съседите нямали представа кои са обитателите на луксозната къща, докато не разбрали от новините, че полицията е претърсвала имота след инцидента на 19 април, когато Кристиан заби с висока скорост джипа си в колата на журналиста Милен Цветков и го уби на място.

Обитатели от съседните кооперации пък, издават, че в къщата често се вдигали шумни купони, а когато музиката най-накрая утихвала, шумът продължавал с кудкудякане на кокошки. „То и преди беше ад, но това сега е повече от недопустимо – оплаква се съседка – Все едно имам курник в хола“. След оплаквания и на други съседи, и най-вече след трагедията с Милен Цветков, курникът е разрушен, и кварталът се събужда в тишина.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ