Бащата на детето на Елена Йончева катастрофира с любовницата си, изпадна в кома

7 Dni Bulgaria05.06.2020
Калоян Паргов, Елена Йончева, Сергей Станишев

Черни дни настъпиха за архитект Пламен Тодоров. Бившият мъж на евродепутатката Елена Йончева е претърпял тежък инцидент преди две седмици, издават отлично осведомени източници пред „Уикенд”. Той едва не изгубил живота си, когато камион се ударил в автомобила му на магистралата. Пламен Тодоров е изпаднал в кома и възстановяването му продължава.

Запознати твърдят, че Пламен пътувал към Ямбол по работа с новата си приятелка Виктория, когато отбил в аварийната лента, за да си почине от шофирането за малко. Тогава по шосето се задал огромен тир, чийто водач бил задрямал зад волана, и се забил право в колата на Тодоров. Половинката му Вики извадила късмет и се отървала без физически травми, ала архитектът пострадал много тежко. Той буквално на косъм се е разминал със смъртта. Нараняванията му били най-вече в областта на главата и няколко дни бил в кома. Бившият на Елена Йончева преминал през сериозни операции и за щастие, все още е жив, но възстановяването му продължава. Заради черепно-мозъчните травми той имал проблеми с говора и краткосрочната памет – изобщо не си спомнял последните дни преди катастрофата. В момента опасност за живота му няма.

Актуалната приятелка на Пламен нямала физически увреждания след катастрофата, но психически била нестабилна и все още се съвземала от шока. 28-годишната жена поела грижите за Тодоров, но всички неприятности през последните месеци вече й идвали в повече.
Говори се, че архитектът е в много лоши отношения с бившата си жена Елена Йончева и скоро ще поведе съдебна битка за сина им Теодор. Както „Уикенд” писа, евродепутатката замина с 4-годишното момченце за Брюксел и оттогава бащата на детето не го е виждал. Хора от обкръжението на архитекта споделят, че той бил много огорчен от този факт и възнамерявал да търси правата си чрез адвокат.

Елена и Пламен се разделиха преди половин година заради изневяра от негова страна. С днешна дата той живее с младата Виктория, която месеци наред му беше официална любовница.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ