Коя е Севда? Обвинената, че ходила при Божков ежемсечно

Бойко Борисов, Николина Ангелкова, Дмитрий Медведев и Севдалина Арнаудова

Днес Васил Божков разкри, че не лично Бойко Борисов е ходил при него, а неговата пиарка Севдалина Арнаудова, той го направи чрез следното изказване: „През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнството да кажеш защо я пращаше?“.

В този материал ще Ви разкажем коя е Севда.

Както Ви казахме тя е лични му пиар. Бойко дори през 2015-а година лично присъства и главна част от сватбата на пиарката с Делян Димитров, който от своя страна е племеник на на дългогодишния депутат Марио Тагарински. Те двамата си имат дъщеричка, казва се на Деяна.

Преди Севди, както я наричат всички, които работят с нея, беше пиар на ГЕРБ. С Борисов работят заедно от създаването на партията и тя се смята за един отк най-доверените му хора.

Преди години Севдалина беше в оптуск по майчинство, когато премиерът я помоли да оглави пресдирекцията на кабинета. И тя направи компромиса да остави на грижите на бабите едногодишното си дете, за да се върне към задълженията си.

Севдалина винаги е до премиера по време на пътуванията му в чужбина и винаги е на пряката линия с медиите. Съпругът на Севди е от Хасково и е близък приятел на ексминистъра и сегашен депутат Делян Добрев.

Преди няколко месеца нашумя скандал между двамата, той се случи на едно от пресконферециите заради COVID-19 в средата на април, ето така се разви той:

По време на пресконференция в Министерския съвет в сряда Борисов в продължение на няколко минути отговаряше само на въпроси на репортера от „7/8 ТВ“. При поредния въпрос се чуха реплики от журналисти, които започнаха да го прекъсват, а репортерът се оплака, че микрофонът му е изключен: „Само не ми изключвайте микрофона… Господин Борисов, изключиха ми микрофона. Последен въпрос към вас, аз подхождам с уважение“, каза репортерът Станислав Балабанов, който непрекъснато по време на пресконференцията питаше кога ще се правят масови тестове за коронавируса.

Репортерът започна да задава въпрос защо депутатите са тествани, а медици от спешни центрове не, но микрофонът му пак спря. „Защо е този режим в момента“, попита Балабанов. В настаналата суматоха се намеси и Арнаудова.

Ма, моля ви се, оставете човека, бе. Просто ме дразните вие. Седни си на местото, който иска, може да си изключи камерата и да не ни гледа. Няма да слушам после, че някой искал да ме пита нещо и аз, като Радев (бел.ред – президента Румен Радев), съм се обърнал и съм избягал, каза Борисов на Арнаудова и репортери.

След това премиерът се обърна лично към пиарката си: „Моля те, Севда, седни си на местото, ще те изгоня. Ще те изгоня от залата, ако не си седнеш от местото„.

Арнаудова го репликира, че сама ще си тръгне, а премиерът отговори вече на висок тон: „Ми, тръгни си! Тръгни си“. След това Борисов все пак отговори на въпроса.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ