Вдовицата на Шарлопов се разпищоли

Стефан Шарлопов

Бояна Шарлопова е от жените, които не могат да останат незабелязани, каквото и да правят. Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов винаги е изглеждала в топ форма, но това, което показа сега, нагорещи страстите несравнимо.

Изкусителната блoндинĸa с тяло на модел oтĸpи ceзoнa в Coзoпoл, където ръководи империята на съпруга си „Созополис“, но това, което показа, предизвика бурни вълнения в социалните мрежи, защото е повече от съблазнително.

Бояна показа умопомрачително тяло, а снимката й по бански показва и в колко добра форма е. Както знаем – блондинката редовно се поти във фитнес залата, освен това се храни здравословно и не прекалява с нищо.

Близки до красавицата споделят още, че освен много красива, тя изобщо не се изживява и като шеф, и подобно на непрежалимия си съпруг Стефан Шарлопов – редовно помага на подчинените си, включително и поемайки част от тяхната работа. Често тя може да бъде видяна дори и в кухнята, където помага на готвачите, когато има важно корпоративно събитие, което се провежда в комплекса.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ