Богомолката ГЕРБ ще изяде и ВМРО, ако Воеводите не си вдигнат гащите и напуснат кабинета

33

Бойко Борисов стана известен в управленските си мандати с това, че хем ръководи сам, хем си взима за памперс по един коалиционен партньор. Ей така, да има за време като днешното, когато ГЕРБ се е осрал до ушите.

Видяхте ли вчера какво стана? Министърката на земеделието пръдна в час и щом взе да мирише в цялата държава, извадиха някакъв кошаревски свидетел срещу братя Бобокови. Като Бисер Лазов за КТБ, като Цветко Найденов. Тези ги знаем, те са готови на всичко. Дори да признаят, че са ходили в петък вечер да танцуват голи на шефа. „Признават“ всичко, което им напишат.

Та в разгара на скандала „Танева“, изведнъж всички гръмнаха за този свидетел. Бил разкрил, че министър К. помагал на братята. Няма нужда да уточняваме, че най-активно „скандалът“ се разви от медиите на Делян Пеевски и Кирил Домусчиев, лични ковчежници на Бойко Борисов. Или обратното…

Поредният ясен знак за това какво очаква ВМРО от секса с богомолката ГЕРБ. Тя не прощава на никого. Дойде ли време да свършва… мандата, веднага къса главата на партньора и го убива. Какво тук значи някаква си партия, РБ умря, ще дойде ВМРО. ВМРО го убиваме, пристига ДеБъ. Важното е сексът да върви.

Е, време е ВМРО да си вдигне гащите и да си заминава от коалицията. Дори, ако трябва кабинетът да падне. В корона-кризата Богомолката изяде всички читави закони, предложени от Воеводите и ги изплю на масата за гласуване от свое име? Нагло!

В Перник всички знаят защо няма вода и кой окраде парите за поплувалите една сутрин водолази на стената. Отнесе го арестуваният Нено Димов. Нагло!

За далеч по-големи прегрешения, за истински престъпления Владито Горанов не само не е сдъвкан от Богомолката, ами баш такавата го разкарва с джипа си. Нагло!

Красимир Каракачанов тръгна да набира рейтинг и хоп, Севда на Бойко лично му скрои номерата. И със синята каска и на летището, когато ТЯ го снима как слиза от стълбата на самолета. Оказва се, че таз сгодна женица е имала три мисии – да снима Бойко, да виси пред офиса на Божков и да охулва Каракачанов. Нагло!

Е, дойде време ВМРО да отговори на всичката тази наглост. Защото Богомолката лакомо се облизва за поредната си коалиционна жертва.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ