Мая Манолова разсипа Бойко: Какъв Божков, пращаше ми други мутри да ме плашат

7 Dni Bulgaria10.06.2020
мая манолова
Предложихте ми всичко, за да не участвам на изборите и аз отказах. От СМС отчетите, разпространени тази сутрин стават известни услугите, които бизнесменът Васил Божков е правил на премиера Борисов. В тази кореспонденция е замесено и моето име с отчет, че не ми е оказвана подкрепа на изборите.

„Това, което отсъства и което трябва да кажа е, че преди кампанията и по време на кампанията Бойко Борисов ми изпращаше много хора – сенчест бизнес, представители на ъндърграунда, да ме спират да не участвам в изборите, да ме заплашват, да ми предлагат каквото се сетите. Най-щедрото предложение да не участват в изборите беше направено от самия Борисов. Самият Борисов ме попита: „Предложиха ли ти всичко?“ Да, предложиха ми всичко и аз го отказах“, заяви Манолова

По думите ѝ залогът е бил евентуална ревизия на 1,7-милиардния бюджет на София, „която да покаже как парите са раздавани на приближени фирми, на приятелския кръг, как е управлявана СО“. Манолова обяви, че ще участва в изборите и ще ревизира друг бюджет – този на цялата държава.

Припомняме, че по-рано днес бившият хазартен бос Васил Божков взриви мрежите с поредна скандална публикация, в която разпространи чат кореспонденция между него и мъж с инициали Б.Б. Според твърденията на Божков това е Бойко Борисов, но от своя страна премиерът по-късно отрече. Неговият аргумент бе освен всичко, че използва стар телефон, който не разполага с кирилица.

В чата между двамата обаче се споменава името на Мая Манолова, която потърсила бизнесмена за „поддръжка“, но той отказал.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ