Бойко бесен: Вие, заради Каракачанов ли дойдохте!? Да прави Божков каквото иска

7 Dni Bulgaria11.06.2020
бойко борисов
Премиерът Бойко Борисов отказа да отговаря на журналистически въпроси за най-нажежените през последните дни теми. Става дума за политическия проект на Васил Божков, разпространените от него вчера разговори, казусът с Валентин Златев и заплахите от страна на Обединените патриоти, които дадоха заявка за разтурване на коалицията.

 

„Вие за Каракачанов ли дойдохте? Няма да Ви отговарям. Аз говоря за Варна в момента – да чуят варненци това, което правим за тях“, отсече безпардонно премиерът и продължи да говори за инфраструктурните проекти и страстите около коронавируса.

 

Припомняме, че вчера Искрен Веселинов от ОП заяви, че ГЕРБ трябва да заяват ясно с кой желаят да се коалират, а поводът за острата реакция бе решението на управляващите да дадат на заден ход относно промените в Закона за МВР и доброволните отряди. ОП недвусмислено заяви: Имат време да го гласуват отново този закон. Ако не го направят, нашите пътища се разделят”.

 

По-късно и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов се изказа за коалиционното партньорство с ГЕРБ.

 

„Нашите партньори от ГЕРБ отново заприличаха повече на партньори на ДПС“, написа Каракачанов във Фейсбук и обвини двете партии в „добре режисирано шоу“.

Лаконичен бе коментарът на премиера и по казуса с Васил Божков и неговият бъдещ политически проект.

 

„Толкова политически проекти има, ще си загубя времето да ви отговарям. Демокрация е, всеки може да прави каквото иска, какво ме интересува на Божков проектът. Като се явят на избори, ще се види“, заяви министър-председателят.

 

А на въпрос за изказването на Валентин Златев от контролния съвет на “Лукойл България”, който днес еднозначно предупреди политиците да не спекулират с името му, защото “границите на търпимост са преминати”, Борисов отсече:

 

“Не съм чел, бе човек, аз имам работа, не съм като вас“, отговори Борисов.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ