Деян Донков разкри най-интимните си тайни от спалнята! Актьорът призна, какво му харесва и с какви жени го прави…

Деян Донков

Звездата на Народния театър Деян Донков не спира да изненадва с провокациите си. В интервю за „Плейбой” актьорът откровено признава, че е доста разкрепостен в леглото и няма никакви табута за него.

„Не знам нещо, което не бих направил в секса, защото с партньора си можеш да експериментираш и да си доставяте взаимно удоволствие по начина, по който вие си решите. Сексът е общуване на друго, на по-висше ниво, освобождаване, експериментиране”, сподели Деян. Звездата на Народния театър обаче е категоричен, че не си пада по силиконовите гърди. А на въпрос какво харесва в една жена, нагло пита: „В коя жена по-точно?”, след което уточнява, че се шегува.

Преди години пред италианска журналистка бившият плейбой разкри, че любимата му поза е 69 и правел секс по няколко пъти на ден. Днес, когато сексимволът е щастливо задомен за колежката си Радина Кърджилова и имат 2-годишен син, Донков се е кротнал. Бившият Дон Жуан вече се е отказал от многобройните си връзки с жени. Неслучайно в хитовата постановка „Дон Жуан” на Народния театър актьорът се превъплъти в ролята на великия любовник, пише Уикенд.

„Идва време, когато такова поведение може да се счита като загуба на време и енергия, затова станах моногамен”, изповядва се актьорът. Заради ангажиментите си в киното, двамата с Радина щели да пропуснат дългата лятна ваканция. Миналото лято артистичното семейство прекара 3 месеца на брега на морето и отскачаше до столицата само, когато има работа. На Радина й предстоели снимки в нов филмов проект, а Деян очаквал отговор дали е одобрен за снимките на друг игрален филм.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ