Г-н Борисов, това е или държавен преврат, или с Цвета сте много прости! Веднага кажете „А“

7 Dni Bulgaria12.06.2020
Бойко Борисов
Ултра скандален запис, в който премиерът на България обяснява неща, свързани с председателя на парламента Цвета Караянчева, Елена Йончева и пр. ”изтече” в YouTube. Атанас Чобанов от Биволъ съобщи до медиите за наличието на записа. Съдържанието е невъзможно за коментар.

Не знаем дали записът е автентичен. Но смущаващ е най-мекото определение. Звучи нереално, абсурдно и ужасяващо.

 

Ситуацията е взривоопасна. Ако някой се опитва с монтирани разговори да свали министър-председателя – това е преврат. Къде са службите, къде е прокуратурата?

 

Г-н Борисов, отговорете, че това е саботаж, лъжа, идиотщина… Не е реално много хора да си мислят, че изричате думи, които нямат нищо общо с поста, отговорностите и всекидневните твърдения, че работите само и единствено за обществения интерес. Поискайте незабавна експертиза – не тук, а в чужбина, за да се чуе експертна оценка.

Ако не го направите, ще дадете повод за много съмнения, слухове и спекулации. Нямате полза от това. Не подминавайте скандала с клишето: „Не коментирам подобни неща“. „Нещата“ стават все повече и все по-неприятни. Стават грозни.

 

Фрог нюз

  • Заглавието е на редакцията


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ