Най-мазният депутат на Бойко: Бутне ли Божков ГЕРБ от власт, край с държавата

7 Dni Bulgaria12.06.2020
Тома Биков

Депутатът Тома Биков, който някога щеше да вкарва Бойко Борисов в затвора, а сега му е първи ибрикчия, заяви, че с подписката за „народен вот на недоверие“ БСП излиза извън темата на деня.

Ако кабинетът подаде оставка, какво се случва – влизаме в ситуация на безвластие, при която едва ли икономическата криза ще премине по-леко, отколкото в рамките на институциите, каза Биков пред БНТ.

Лечение ли ще бъде за икономиката предизвикването на политическа криза? Дали резултатите на тази политическа криза няма да бъдат връщане на позициите на тези, които стояха извън закона? Това се цели, да няма държавност, заяви депутатът от ГЕРБ визирайки Васил Божков.

Държавата би трябвало да има ангажимент да ограничава едрия бизнес, защото у него има инстинкт да прекрачва всякакви граници. Държавата трябва да постави границите, за да живеят добре хората у нас, които работят, хората, които не са в Дубай, каза още Тома Биков.

Той обаче не обели нито дума за скандала „Цвета пу.ка заспала“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ