Да няма пак от Бойко: Извинявай, г-н Божков, къде сте вие, къде съм аз…

7 Dni Bulgaria15.06.2020
Васил Божков

Досега като имаше проблем, Бойко Борисов пращаше в телевизиите Диков, Харизанов, Тодоров, Марков и прочие номенклатура, която клакьорства около всяка власт.

Стане ли по-сериозен проблемът, изстрелва някои от дежурните си политолози. И най-вече такива като онова младото доцентче, което види се вехне по Борисов.

Само, че сега май имаме най-голям проблем. Затова на Борисов му се наложи да „напазарува“ дори Кънчовците. Не е ясно как го е направил, но от два дни кървавочервените мултимилионери обикалят из телевизиите да ни обясняват, че това дето сме чули за „кърджалийската пу.ка“ не е от Бойко, и че Божков няма шанс в политиката.

Кое от двете повече страхува Борисов? Божков ще да е. Защото като излязат още няколко Кънчовци и ни забаламосат с „Борисов няма този изказ“, ще повярваме, че тези от Милиционерска академия не говорят така. Ще остане само неприятния послевкус за Бойко, дали пък записът, колкото и да не е фалшив, не го е пуснал като предупреждение Валентин Златев.

А Васил Божков с предупрежденията свърши. Започна се с действията. Бойко най-добре знае как действа бизнесмена.

Някога като главен секретар, Борисов арестува част от бившата охрана на милионера. Събра тогава младите си мисирки и им се похвали, че е разбил Фабрика за убийства. Която пазела Божков. Историята мълчи какво се е случило след това, но 24 часа по-късно Бойко пък събра курника. Този път да се извини, че е арестувал хората. И да каже: Извинявам се и на г-н Божков. Къде е той, къде съм аз.

Нищо чудно след изборите да му се наложи да си го припомни…

Тъпото е, че късният Бойко се опитва да действа като късния Иван Костов. Мавъра събра политолозите и им нареди да се правят, че Царя го няма. И те 24 часа преди изборите вещаеха победа за Костов. След което Кобурга ги разби.

Самият Борисов тогава шпацираше като лична охрана покрай Симеон. Не е ли видял, че социолозите на властта тогава се отнасяха към началника му, точно както неговите социолози сега към Божков? И вместо да му извадят очите, му изписаха вежди!?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ