Лекари се борят за живота му! Моторист от Благоевград изпадна в кома, в Пирогов е

pirogov1

45-годишен моторист е транспортиран за „Пирогов“ тази нощ в състояние на кома и политравма, след катастрофа на булевард „Св. св. Кирил и Методий“ в Благоевград. Състоянието му е много тежко, с опасност за живота е, предаде БГНЕС.

Пътният инцидент стана в 22.30 часа снощи. 31-годишна жена, управляваща лек автомобил „Ауди“ прави обратен завой на двойна непрекъсната линия. Правейки забранената маневра, засича мотора, който се блъска в автомобила. Водачът му отхвръква и се удря в лявата странична част на преминаващ градски автобус по линия №2.

Мотористът е бил с каска. На място пристигат линейка, полиция и пожарна заради разлив на масло по пътното платно. Мотористът е приет в Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград в много тежко състояние – безсъзнание, черепно-мозъчна травма, фрактури на крайници и ребра.

Интубиран е от реаниматор и транспортиран за УМБАЛСМ „Пирогов”. Пробата за алкохол на водачката на „Ауди“-то е отрицателна, на моториста му е взета кръвна проба.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ