Истината за снахата на Първанов

георги първанов

На 25 юли тази година по-големият от двамата синове на президента Георги Първанов ще празнува розова сватба – 10 години брачен съюз. Владимир Първанов успя да се опази от медийното любопитство към него и половинката му и по време на двата мандата на баща му на „Дондуков“ 2, и след това.

Единствената му публична поява заедно с жена му Цветанка бе преди точно 10 години, в сватбения им ден, когато не успяха да избягат от обективите на папараците. После тръгнаха слухове, че тогавашната първа дама – известната със скромността си Зорка Първанова, е наложила вето на снаха си да дава интервюта и умишлено я е скрила от публичното пространство.

Към днешна дата снахата на бившия президент Първанов е успешна лекарка в болница „Токуда“, научи „Ретро“. Цветанка е част от отделението по нефрология, но голяма част от стажа си в клиниката изкарала по-скоро по майчинство, отколкото при пациентите. Първородният им син с Владимир се роди само година след сватбената им церемония, през 2011-а. Разбира се, младите родители го кръстиха Георги, на името на бившия държавен глава. Четири години по-късно Първанов гушна за пръв път и внучка, която се появи на бял свят през лятото на 2015-а и носи името Виктория.

Президентската снаха Цветанка успява да балансира между натоварената си работа и задълженията у дома, а с Владимир са задружно семейство. По-големият от двамата синове на Първанов е в IT сектора за разлика от по-малкия си брат Ивайло, който се занимава с хотелиерски бизнес и от година също е баща на син.

Владимир и жена му се запознават, когато тя е студентка в 4-ти курс в Медицинския университет в София. По това време баща му оглавява държавата и се хвали, че има чудесна кандидат-снаха, умна и естествена. След сватбената церемония обаче семейството не е било засичано на почивка в пълен състав. Близки до Първанови издават, че те не обичали да се месят в живота на младите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ