Какво като е ВИП!? Подгониха с брадва наша любима певица на „Градина“

7 Dni Bulgaria21.06.2020
весела нейнски

Оперната певица Весела Нейнски за малко не пострада от брадва при словесна война на морето.

Изпълнителката  заяви пред Нова, че дърветата в частен терен край къмпинг „Градина” се кастрят брутално и че собственикът на имота я  ударил. “ „Идвам от 10 години тук. Караме сърф с други хора. Тъй като през миналата година голяма част от дърветата бяха много брутално окастрени, когато вчера чухме шума на резачките настръхнахме“,  разказа оперната прима.

„Няколко високи дървета с щъркелови гнезда пострадаха, едното изсъхнало. Видяхме отдалеч как се режат дървета. Снимах трима души и се опитах да разбера от тях поради каква причина по такъв брутален и грозен начин са отрязали тези дървета. Те не ни обясниха нищо. Дори  единият размаха брадва. Подадох сигнал до Нова телевизия, след което се появи кметът на „Черноморец”. Малко след това дойде един от собствениците на комплекс отсреща. Разбрах, че е местен човек. Той беше доста агресивен и арогантен. Удари ми и ми изби телефона, когато се опитах да заснема неговата реплика, че всички дървета ще изсече, когато свърши сезонът“,  казва Весела.

Кметът на Черноморец Росен Деспов поясни, че дърветата са в частен терен. Собственици са подали уведомление за кастрене на дървета в общината, но предстои да се разбере дали има издадено разрешително, както и дали се спазват изискванията и препоръките на специалистите. В зависимост от тази проверка, ще бъдат предприети действия от общинската администрация, пише „Телеграф”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ