Андреа вкарва Кобрата в съда за обезобразяването: Не съм Джени Суши, ще го съсипя!

7 Dni Bulgaria21.06.2020
андреа

Андреа е подала жалба за домашно насилие срещу бившия си любим – Кубрат Пулев. Фолк певицата си е извадила медицинско и е подала молба в Районното заради физически и психически тормоз от страна на боксьора, твърдят наши източници.

Изпълнителката, която се отлъчи от „Пайнер”, преди дни публикува снимка, на която е в болница с маска и на количка. „Уикенд” пише, че перхидролената блондинка чака пред кабинет в „Пирогов“. Тя седи точно пред „Приемна за жертви на домашно насилие“ в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“. Ръката на певицата държи моделът Моника Валериева, давайки й кураж в ситуацията. Близки до Андреа издадоха, че тя е твърдо решена да разобличи Кобрата освен за изневерите и за побоищата от него, които е отнасяла в продължение на година. Според източниците ни, боксьорът често си позволявал да удря по някой и друг шамар на любимата си, а тя приемала с примирение тупаниците. След като разбра за изневерите му обаче решила, че няма да си мълчи за любовниците и шамарите.

Малко след раздялата си с Кубрат Пулев и разтърсващите разкрития, които направи за него, фолк звездата публикува в социалната мрежа снимка с насинена уста. „Извинявай, че изкарах истината“, написа Андреа и минути по-късно изтри тревожния кадър. Ден преди да покаже следите от побой, певицата се оплака, че е заплашвана от жена, считана за тайна любовница на боксьора. По думите на Андреа, тя е била предупреждавана да си мълчи относно имотните сделки на двамата.

Няколко дни по-късно пък блондинката показа фотос, на който е с белези по ръцете и лепенка точно на вените на китката.На зачестилите слухове и многобройните въпроси от страна на почитателите й, че е опитала да сложи край на живота си след болезнената раздяла с Кобрата, певицата отговори: „Абсолютно не! Аз съм вярващ човек и вярвам, че това е най-големият грях в живота!“.

Припомняме, че блондинката шокиращо разкри, че Кобрата й е изневерявал многократно, докато я молел да му роди дете. Тя тепърва обещава смайващи разкрития за двойнствения живот на шампиона. Андреа се е заканила да съсипе живота на Кубрат и да го осъди. „Размина му се от Джени Суши, но от мен няма да му се размине”, заявила пред близки приятели амбицираната за отмъщение чалгаджийка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ