Собственикът на заведението с 8 лв. картофите: Не ги купувайте, научете се да ядете миди

7 Dni Bulgaria22.06.2020
мидена ферма

„Цената на пържените картофи в мидената ферма е висока, за да не ги поръчват. Мидената ни ферма е тематично заведение, което предлага над 60 начина на приготвяне на миди. При нас 600 грама миди струват 10 лева. Годишно в заведението ни се консумират 650 тона миди. Аз искам хората да ядат екологично чиста храна, а не пържени картофи. Персоналът изрично предупреждава всички, които си поръчат пържени картофи каква е цената, за да може да си преценят“, заяви за bgtourism Веселин Прокопиев във връзка с коментирите за цените в заведението му във фейсбук.

Както стана известно той продава порция картофи от 100 грама по 8 лева! 2 филийки хляб пък са левче! Има и още бзумни цени.

От 1992 година той стопанисва мидената ферма. От три години цените не били променяни.

„Да не ги купуват!“, така категорично коментира цената на пържените картофи Прокопиев. „Хората да ядат миди, искам да накарам българите да ядат при мен чиста храна, а не пържени картофи или кебапчета“, добави собственикът на мидената ферма.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ