Българският рекордьор по гледания в Youtube ще изненада бургаската публика на 3-ти август! (ВИДЕО)

Летен театър Бургас

На 3-ти август петък, абсолютния рекордьор по гледания в Youtube – Азис, ще изнесе грандиозен концерт в Летен театър Бургас.

Дни преди изявата му в морския град, едно събитие привлече вниманието на феновете му. Звездата остана искрено впечатлена от клип заснет в бургаската Опера и представящ кавър на тоталния хит на Азис „Мотел“ в изпълнение на Кристина Дончева – участник в X-Factor България 2014.

Кавърът в изпълнение на една от нашите млади бургаски надежди покори сърцето на звездата с уникалното си звучене. Видеото с припевът на „Мотел“ бе публикувано от Азис във Facebook и Instagram, където вече има над 25 000 гледания.

В клипа ще видите как ангелският глас на Кристина Дончева в акомпанимент на класическо пиано от Мила Савова и акустиката в Операта Бургас превръщат хитовата песен в съвсем различен тип вокално изпълнение с ново лирично звучене.

С жеста си към талантливата девойка, кралят на поп-фолка за пореден път опровергава злите езици, които през годините тръбяха за прекомерната му претенциозност и звездомания. Азис е един доказан талат и шоумен. Ударите по репутацията му през годините не успяха да откажат верните му фенове.

За незатихващата популярност на звездата свидетелстват препълнените зали на всеки негов концерт и участие.

Безспорен факт е, че изпълнителят е най-гледаният и търсен български певец у нас и в чужбина, а песните му се радват на най-многомилионни гледания в Youtube. В действителност Азис е най-излъчваният български изпълнител на всички времена.

Песните “Хабиби” със своите над 77 000 000 гледания, ”Сен Тропе” с близо 60 000 000 и “Мотел” с вече над 57 000 000 гледания, при това само за една година, са доказателство за успеха му.

Песните му като “Обичам те”, “Как Боли”, “Целувам те”,”Никой не може” и още много други, ще останат вечно в сърцата дори и на тези, които не си признават, че се вълнуват на тях.

Хилядите фенове на хитовия изпълнител ще се радват да го чуят и видят на живо, тук в Бургас, на 3-ти август петък в Летен театър Бургас.

Организаторът е избрал българската рентал компания  “STAGEMASTERS”, за да направи специалната сцена, звукът и светлината за концерта на Азис тук в Бургас. Същата компания бе избрана и от Рики Мартин за световното му турне. Също така, организатора сподели за пръв път, че водещ на концерта на Азис и неговия бенд ще бъде друг голям професионалист, а именно Иван Динев – Устата.

https://www.youtube.com/watch?v=Xi_2KPJLP_4 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ