17:14, черна вест пристигна в местенце близо до София, K-19 победи още веднъж

Коронавирус, София, НАП

10 души с положителни тестове за новия коронавирус са регистрирани в община Самоков през последното денонощие. Така броят на активните случаи в района стана 109. Това съобщават от пресцентъра на местната управа.

40 от заболелите са настанени в болница, останалите са на домашно лечение, съобщиха от местната администрация. Според последните данни един човек е бил излекуван и един е починал.

От Районната здравна инспекция са извършили тестове на установените контактни лица на вече диагностицираните. Продължава работата по локализиране на огнищата и ограничаване на разпространението. Поставените под карантина лица се контролират от органите на МВР.

Заради усложнената епидемична обстановка бе отложено редовното заседание на Общинския съвет, насрочено за 25 юни. Общинските комисии са провели заседания и са изготвени протоколи с проекторешения, които ще бъдат разгледани на следващото заседание.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ