ГЕРБ умират от страх от Васил Божков! Щом сега направи това с Фандъкова…

7 Dni Bulgaria24.06.2020
йорданка фандъкова

Хоноруваните трубадури на ГЕРБ не спират да обикалят телевизионните студия и да заработват надници, обявявайки в несъстоятелност политическия проект на Васил Божков.

А всъщност в ГЕРБ са си умрели в гащите от страх.

И лицето на този страх е Йорданка Фандъкова.

Още по време на предизборната кампания тя проводи свой работник до комшията на „Московска“, да го пита подкрепя ли Мая Манолова. Зарадва се, че отговорът на Васил Божков е „не“.

За сметка на Манолова обаче в Общинския съвет влезе Борис Бонев. Продукт разработен от личния пиар на Васил Божков Ивет Добромирова и най-вероятно спонсориран от него.

Този Бонев е лидер на едно палаво откъм сексуална ориентация общество, което ходи и ръси акъл. Насреща свършено – нищо!

Както и да е, влезе Бонев в СОбС. Нищо незначещ самотен човечец. Нито може да промени нещо, нито да прокара политика.

Е, вярно, гласува довереникът на Фандъкова – Елен Герджиков, да стане пак председател на СОбС, напук на предизборните си обещания да е опозиция.

И срещу този гласец за Елен, в един момент Бонев взе да кара шейната с елените в столична община. Дава акъл за проектите, инспектира ремонтите, той се снима до свършената работа, организира безмислени събеседвания… Фандъкова него слуша. И изпълнява!

Което поставя въпроса: Щом с един „депутат“ в Столичния парламент Васил Божков подчини кмета, какво ли ще последва, ако вземе да вкара в Народното събрание своя група!?

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ