Любима актриса от „Откраднат живот“ призна: Страдам от кошмарна болест!

Милена Живкова

Актрисата Милена Живкова, по-известна като д-р Романова от хитовия сериал „Откраднат живот“, призна за сериозен здравословен проблем. 

Зрителите на българския сериал забелязаха, че в последния сезон лицето на актрисата е парализирано и стои доста неестествено на екран. Хейтъри побързаха да набедят актрисата, че е прекалила с разкрасителните процедури и ботокса, които са довели до скованото лице. 

Истината се оказа доста по-различна и сериозна. В телевизионно интервю, съпругата на някогашният секссимвол Ивайло Герасков, проговори за болката си и внесе яснота сред зрителите и почитатели на сериала, които са притеснени от видяното на екран.

Оказа се, че Милена Живкова има парализа на нерв, който е станал причина за скованото лице. Тя категорично заяви, че не си е правила пластични операции и с огорчение чете лъжите за евентуална интервенция в жълти медии.

В „На кафе“ Живкова обясни, че се съгласила на предложението на създателите на сериала да използват здравословния й проблем като част от сюжета, защото решила, че това ще е интересно за зрителите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ