Пламен Бобоков ужасен в съда: Не съм аз целта, а Румен Радев, толкова го мразят

7 Dni Bulgaria25.06.2020
пламен бобоков

Всичко е извадено от контекст, всичко е само с цел моята дискредитация. Аз просто съм ужасен. Не съм аз целта, целта е президентът. Това заяви бизнесменът Пламен Бобоков пред журналисти и преди заседанието на Апелативния специализиран съд, който гледа мярката му за неотклонение. Омразата към президента явно е по-голяма отколкото към, коментира Бобоков.

Всичко, което виждам в последните няколко дни е една груба манипулация, която цели моето дискредитиране, дискредитирането на Пламен Узунов и дискредитирането на президента Радев, заяви той.

Във връзка с отношенията си с Пламен Узунов, Бобоков заяви, че те са добри познати. „Той обаче не ми е приятел, с който сме си ходили по къщите. Аз не познавам неговото семейство, нито той моето“.

Във връзка с чатовете си с Узунов, той каза, че няма нищо против медиите да ги оповестяват, тъй като той нямал какво да крие.

По повод делото свързано с италианския боклук, Бобоков заяви, че делото за боклука е направено, за да бъде арестуван.

В заключение той заяви, че жалбата на прокуратурата е недопустима.

Припомняме, че братята Бобокови бяха арестувани заедно с бившия заместник-министър на околната среда Красимир Живков заради аферата с „италианския боклук“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ